Wie ben ik

Mijn naam is Esther Jubbega, en ik woon samen met mijn 2 kinderen in een gezellige, rustige buurt in Bergen Nh.

Het oppassen op mijn nichtje, kinderen van vrienden en kinderen uit de buurt beviel zo goed dat dit aanleiding is geweest voor mij om professioneel gastouder te worden. Ook het thuis kunnen zijn voor  mijn eigen kinderen vind ik heel fijn.

Omdat ik al in het bezit was van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en jaren ervaring in de zorg, sloot dit goed aan.  Als gastouder sta ik ingeschreven in het landelijke register kinderopvang en ben ik in het bezit van kinder-EHBO.

De straat waarin wij wonen, ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt. Achter het huis is een speeltuin waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen. Met 5 minuten lopen van het bos kunnen er heerlijke wandelingen gemaakt worden. Achter het huis ligt een omheinde tuin waar de kindjes de mogelijkheid hebben om zich uit te leven. Buitenspeelgoed is aanwezig zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Mijn streven is om elke dag naar buiten te gaan met de kinderen. Dit kan zijn door een wandeling in de buurt of naar het bos/strand, een bezoek aan de speeltuin of in de tuin.

Het huis is kindvriendelijk ingericht met voldoende speelgoed zodat ik het speelgoed regelmatig kan wisselen.

Wij hebben twee hondjes en een kat dus de kinderen leren bij ons hoe ze op een vriendelijke manier met dieren omgaan. Zowel de hond als de kat zijn kleine kinderen gewend en worden alleen onder toezicht bij de kinderen gelaten. Uiteraard wordt het huis goed schoongehouden omdat hygiëne rondom kinderen van groot belang is.

Wilt u graag meer weten, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

©2018 Gastouderopvang Vlinder, Nicolaas Puntweg 13 in Bergen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin